Collectezakken Renovatie

Zijn de collectezakken van uw gemeente toe aan vervanging of restauratie? Past de kleur van de collectezakken uit uw gemeente niet meer bij het nieuwe kerkgebouw? Wij kunnen uw bestaande collectezakken voorzien van nieuwe zakken. Wij vervangen uw oude collectezakken voor nieuwe fluwelen buitenzakken, voorzien van een satijnen binnenzak.
Letters, symbolen en sierranden
Voor de opdruk op de zak kunt u kiezen uit diverse letters, symbolen of sierranden. Ook kunnen wij de tekens of letters van uw huidige collectezakken opnieuw gebruiken op de nieuwe zakken. Daarnaast is het ook mogelijk om - na beoordeling - de houten handvaten te schuren en opnieuw te lakken.

Compleet nieuwe zakken
Regelmatig krijgen wij vragen of wij ook compleet nieuwe zakken, dus inclusief ringen en handvatten kunnen leveren. Helaas leveren wij deze niet.
Dus zijn de ringen en handvatten nog goed, dan voorzien wij deze van nieuwe stof (binnen en buiten) en eventueel letters.
Contact
Omdat de afstemming van de uitvoering en de planning per opdracht verschillend is, verzoeken wij u vriendelijk om bij oprechte interesse het contactformulier in te vullen. Degene die alles voor u maakt zal dan contact met u opnemen om één en ander af te stemmen.

klik voor Voorbeelden