Kerkdiensten

Agenda:

Meer informatie over de kerkdiensten

“Kerk zijn” is nooit een doel op zich. Als kerk/gemeente willen we ons richten op God en Zijn koninkrijk. God dienen, leven zoals Hij het bedoeld heeft en achter onze Heer Jezus Christus aan gaan. Hiervoor houden we erediensten, waarin we samenkomen om God te prijzen, samen te bidden, te zingen, uit de bijbel te lezen en uitleg over de bijbel te horen.
Erediensten, ookwel kerkdiensten zijn dus een belangrijk onderdeel van ons “kerk zijn”. Kom gerust eens op zondag bij ons binnen, laat u niet “afschrikken” door gebruiken die u misschien vreemd overkomen, iedereen is welkom. We willen u graag uitleg geven als u vragen heeft.
In de regel houden we diensten elke zondag om 9:30 uur en 16:30 uur.
 Soms zijn er afwijkende tijden, zie hiervoor het overzicht met tijden bovenaan deze pagina.

Bijbels/Kerkboeken

Voor gasten zijn in de kerk bijbels aanwezig. U kunt uiteraard ook uw eigen bijbel meenemen. Er wordt over het algemeen uit de nieuwe bijbelvertaling gelezen. Alhoewel de liederen op scherm worden weergegeven, liggen er ook liedbundels in de kerk, voor als u het fijn vindt om hieruit mee te zingen.

Crèche

Voor de jongere kinderen (0-4 jaar) is er tijdens de morgendienst een creche. Elke maand is er tijdens de ochtenddienst een kinderkring voor de kinderen van 4-6 à 7 jaar. Hier krijgen zij op eigen niveau een bijbelverhaal en maken ze er een werkje over.

Begeleiding

Tijdens de diensten worden de liederen die we zingen muzikaal begeleid door gemeenteleden die hiervoor van God de gaven hebben gekregen. Er is piano begeleiding, of begeleiding door een combo van keyboard, gitaar en fluit, soms aangevuld door andere instrumenten.

Beamer

Tijdens de kerkdiensten worden de liederen die we zingen d.m.v. een beamer op een scherm weergegeven. Ook maken veel predikanten gebruik van de mogelijkheid om een presentatie of belangrijke punten weer te geven ter ondersteuning.

Contact

Elim-kerk


Adres:      Prof. van Musschenbroekstraat 4
Postcode:  3361 SW
Plaats:      Sliedrecht
Tel:            0184 423 818
E-mail:      predikant@sliedrecht.gkv.nl