Commissie Jeugdbeleid

Commissie Jeugdbeleid

De visie van de Commissie Jeugdbeleid is:

Samen onderweg

Wij zijn als kinderen van God samen onderweg naar de eeuwige toekomst. God heeft ons geroepen bij de doop. Onderweg leren wij Hem kennen, beginnen wij te stralen, te groeien. Onderweg komen wij ook anderen tegen waarmee wij samen kunnen optrekken, samen als kinderen van één Vader! Zo mogen wij richting de eeuwige toekomst antwoord leren geven op onze doop.

Het Jeugdbeleid wordt vorm gegeven op vier gebieden:
– Leren;
– Vieren;
– Dienen;
– Ontspannen en ontmoeten.

 

De Commissie Jeugdbeleid stuurt de volgende werkgroepen aan:

– Werkgroep Kind in de kerk:

Draagt zorg voor o.a. Creche/ Creche+, kinderclubactiviteiten, peuterochtend, kinderhoekje kerkblad, opdrachtenblaadje voor kinderen tijdens de dienst.

– Werkgroep Jeugd in de kerk:

Draagt samen me de Commissie Jeugdbeleid de verantwoordelijkheid voor de organisatie van de catechisaties en verenigingen. De Werkgroep  is aanspreekpunt voor catecheten en verenigingsleiders en houdt ook contact met degenen die de ontspannen activiteiten voor de jeugd organiseren.

– Jeugdwerkers:

De Jeugdwerkers zijn er voor de individuele pastorale zorg naar de jeugd tussen de 12 en 24 jaar. Zij zijn aanspreekpunt indien nodig en er vinden met de jongeren vanaf 14 jaar gesprekken plaats zodat een persoonlijke band opgebouwd kan worden.

Contact

Elim-kerk


Adres:      Prof. van Musschenbroekstraat 4
Postcode:  3361 SW
Plaats:      Sliedrecht
Tel:            0184 423 818
E-mail:      predikant@sliedrecht.gkv.nl